Online privélessen voor beginners en licht gevorderden

Echt Spaans leren spreken en verstaan leer je vooral door het te doen. Tijdens de privéles ben jij aan het woord en geeft de docent feedback in de chat. Zo kan je afkijken en word je niet uit je concentratie gehaald door een onderbreking. Daarnaast krijg je toegang tot de virtuele leeromgeving om thuis door te gaan met spreken en verstaan. 

Hoe werkt de les?

Bij de Conversatieles Spaans voor beginners en licht gevorderden ontmoet je je docent via Skype. Jullie zien elkaar, jullie horen elkaar en de docent deelt indien nodig het scherm met je zodat je net als in de klas op een digitaal schoolbord mee kunnen lezen met de uitleg. Ook geluidsbestanden hoor je op deze manier. Vanaf de allereerste les ga je praten, ook als je beginner bent. We werken met een boek, maar je krijgt ook toegang tot de virtuele leeromgeving. In de virtuele leeromgeving oefen je thuis en in de les met het verstaan van het échte Spaans. Dat doe je aan de hand van oefeningen op jouw niveau. Zo wen je aan het echte gesproken Spaans en zie je dat ook jij als beginner er echt wel al wat van kan verstaan!

In de virtuele leeromgeving staan tevens interactieve spreekoefeningen met spraakherkenning. Met deze oefeningen leer je een perfecte uitspraak en oefen je op een speelse manier je vocabulaire!

Een bar in Sevilla

Gratis proefles

De proefles heeft ten eerste een praktische reden. Ben je bekend met Skype, het gratis product van Microsoft, kan je het zelf installeren, weet je hoe het werkt? Zo niet, dan regelen we dat sowieso tijdens de proefles. Dat kan telefonisch of met de beeldtelefoonfunctie van WhatsApp. Via Skype maken we kennis. Je krijgt te zien hoe wij werken met de Conversatieles en je krijgt te zien hoe het virtuele schoolbord functioneert.

Cursusinformatie

Lesmoment in overleg
Prijs €475,=
Aantal lessen 10
Prijs incl. Een account in de virtuele leeromgeving
Een live gratis proefles via Skype
Leerkaarten en aanvullend lesmateriaal van de docent
Kosten boeken incl. audiomateriaal ca. € 45=

Een parade in Valencia

Ja! Ik ben geïnteresseerd en wil geheel vrijblijvend gebruik maken van de proefles.