Groepscursus  Spaans Conversatie

Weet je wel hoe leuk en zinvol het is om met een groep Spaans te leren praten of je Spaanse spreekvaardigheid te optimaliseren? Daarom starten we in september met nieuwe groepslessen Spaans  Conversatie via Skype. 

In een gezellige ongedwongen sfeer leer je op een speelse en effectieve manier Spaans spreken en verstaan!

Niet alleen tijdens de les, maar ook daar buiten kan je eenvoudig contact met elkaar zoeken via de ingebouwde chatfunctie in de virtuele cursus en de Skypegroep. Je kan afspreken met één of meer medecursisten om buiten de les om via Skype bij elkaar te komen en samen activiteiten te doen, zoals een gesprek oefenen, elkaar helpen met de spreekoefeningen in de virtuele leeromgeving. Je docent heeft toegang tot de chats en beantwoordt indien nodig vragen. Daarnaast heb je allemaal toegang tot de virtuele leeromgeving om je spreken en verstaan dagelijks te kunnen oefenen. 

Voordelen groepscursus

- 10 Skypesessies met docent en medecursisten van 1 uur in een plezierige setting.

- Kleine groepen.

- Toegang tot de virtuele leeromgeving op internet of in onze eigen app om je spreken en verstaan te kunnen oefenen, waar en wanneer je maar wil. 

- Buiten de Skypesessies om kunnen cursisten onderling afspreken in de Skypegroep en met elkaar hun spreekvaardigheid trainen en naar een hoger plan trekken.

- Intensieve ondersteuning door de docent dankzij de chatfunctie: vragen buiten de les om kunnen in de  chat gesteld worden. De docent, maar ook medecursisten kunnen hierop reageren. 

- Vragen kunnen in de chat direct aan de docent worden gesteld. De docent beantwoordt de vragen snel.

- Vervolgcursussen sluiten naadloos aan.

Hoe werkt het?

De docent maakt een skypegroep met ingebouwde chatgroep aan van maximaal 7 personen (6 cursisten plus de docent).

Tijdens de Skypesessie heb je de mogelijkheid om op dezelfde manier met je docent Spaans en de andere cursisten te communiceren alsof je met elkaar in een klaslokaal zit. Voor een plenaire uitleg, deelt de docent het scherm zodat iedereen hetzelfde ziet en de uitleg die op het digitale schoolbord geschreven wordt kan meelezen. Na afloop ontvangt iedereen een kopie van deze uitleg op het digitale schoolbord.

Ben jij aan het woord in het Spaans, en weet je iets niet, dan typt de docent het woord voor iedereen zichtbaar in de chat, zodat je door kunt, zonder onderbreking.

Spaans spreken en verstaan zoals de Spanjaarden

Het lesmateriaal bestaat uit een tekstboek en werkboek waarin je thuis aan het werk gaat. Daarnaast krijg je veel materiaal direct van je docent. Je kan individueel aan je huiswerk werken, maar je kan ook met je klasgenoten online komen om samen te oefenen. 

Behalve in je boek werk je ook in de virtuele leeromgeving van Taaldolfijn waarin je veel Spaanse filmpjes met interactieve oefeningen vindt, filmpjes met grammatica uitleg en interactieve grammatica oefeningen. Ook vind je er interactieve spraakoefeningen met spraakherkenning. Zo kan je je uitspraak én je woorden en zinnen oefenen. 

Je leert spelenderwijs Spaans spreken, verstaan en je raakt thuis in de Spaanse cultuur. Door op een plezierige manier samen te leren, thuis en tijdens de Skype sessies met je docent leer je uiteindelijk de Spaanse taal te spreken zoals de Spanjaarden dat doen.

Hoeveel lessen?

In september starten we met een cursus van tien lessen. Daarna is er een pauze in december. Vond je het leuk en nuttig? Dan kan je in januari door met de volgende tien lessen. 

Start: Week 38 (vanaf 19 september) 2022
Aantal lessen: 10 Aantal lessen: 10
Lesduur 60 minuten
Lesdagen en -tijden Beginners: maandagochtend van 11h00 tot 12h00 of dinsavond van18h30 tot 19h30
Basiskennis: maandagmiddag van 14h00 tot 15h00 of maandagavond van 19h00 tot 20h00
Aantal cursisten 4 - 6
Niveau 1. Complete beginner 2. Basiskennis /licht gevorderd
Prijs € 175,= incl. volledig interactief virtueel studiemateriaal
Lestype Online via Skype
Frequentie 1 les per week
Start vervolgcursus Week 2 (vanaf 9 januari) 2023
Prijs € 175,=
Aantal lessen 10
Aantal cursisten en lesdagen en - tijden idem

Lesmateriaal

 

 

Een boek met bijbehorend werkboek, kosten voor eigen rekening.

Leerkaarten en uitleg van de docent.

Een eigen account met toegang tot je virtuele interactieve cursus op www.taaldolfijn.nl . Hieraan zijn geen kosten verbonden.

Wat heb je nodig?

- Een computer, desk top of laptop. Een tablet kan ook, maar een computer heeft de voorkeur.

- Tijd om de lessen te kunnen volgen en thuis alleen of in groepsverband opdrachten te doen / maken.

- Het Skypeprogramma van Microsoft. Dit is gratis te downloaden via deze link. Met dit programma kun je eenvoudig deelnemen aan de groepslessen Spaans Conversatie. 

Aanmelden 

N.B. Check na het insturen van het formulier je spam box aangezien ons antwoord daar soms in terecht komt!!